User mess up...

Discussion in 'Software' started by kuijper, Nov 9, 2003.

  1. kuijper

    kuijper dreaming.. VIP Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    257
    Likes Received:
    5
    Location:
    Calgary Canada
    The other day i was networking both my computers in my house so i could share files between them and I Created new XP user accounts and passwords on both computers. I created A new user on this comp and the exact same user name and pw on the other comp. The problem was when i booted my comp today my old user account was no longer there on the log on screen. The only account that was there was the new one that i created... Does anyone know what im saying.. I cant find my old User account anymore.. Its all organized and themed up! ... ask me questions if you dont understand what im saying! :p thx
     
    kuijper, Nov 9, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. kuijper

    James Photojournalist

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Messages:
    6,662
    Likes Received:
    35
    Please do not go around the censors, swearing is not accepted here. I edited your title.

    Right click on My Computer and go to Manage, then go to Local Users and Groups, then the Users folder. Is your missing account there? If not, you may of just "renamed" the account.
     
    James, Nov 9, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. kuijper

    kuijper dreaming.. VIP Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    257
    Likes Received:
    5
    Location:
    Calgary Canada
    srry about the title james. I shouldn't have dropped the F bomb :) Yes the account is there. How do i log into it or get it back onto the log on screen? thx
     
    kuijper, Nov 9, 2003
    #3
  4. kuijper

    James Photojournalist

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Messages:
    6,662
    Likes Received:
    35
    Is it enabled? What's selected under the properties? You may have to remove it and recreate it if everything seems fine with it.
     
    James, Nov 10, 2003
    #4
  5. kuijper

    kuijper dreaming.. VIP Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    257
    Likes Received:
    5
    Location:
    Calgary Canada
    its enabled... ony things selected are "password never expires" and im member of administrators
    thats all
     
    kuijper, Nov 10, 2003
    #5
  6. kuijper

    James Photojournalist

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Messages:
    6,662
    Likes Received:
    35
    It should show up on the Welcome screen then. Remove the account and create it again, see what happens. It's hard to tell, I don't do anything with stand alone workgroup accounts, just Domain accounts.
     
    James, Nov 10, 2003
    #6
  7. kuijper

    kuijper dreaming.. VIP Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    257
    Likes Received:
    5
    Location:
    Calgary Canada
    i kinda want to keep the old account goin... had so many settings and such... oh well i will try to figure it out more. thx anyways jamez
     
    kuijper, Nov 11, 2003
    #7
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.