Site not locating index

Discussion in 'Web Design & Coding' started by Core, May 16, 2006.

  1. Core

    Core in pounce mode Moderator

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    24
    Location:
    Akaa, Finland
    I'm not sure where I went wrong.

    I had a vB forum hosted... Wanted to move the forum. I backed up the db, moved to the new host, uploaded the files, created the mysql db and the user, edited the config so it knows where to find the new db, and then uploaded the db data.

    All is fine and well, I can access the vB admin panel.

    However this is what I don't get: I am supposed to be able to access the forums by going to the root of my domain, ie. http://www.mydomain.com. But no... I get a blank white page. I have to manually type www.mydomain.com/index.php into the browser to get the index to load.

    What could be causing this? I'd appreciate any help.
     
    Last edited: May 16, 2006
    Core, May 16, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Core

    James Photojournalist

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Messages:
    6,662
    Likes Received:
    35
    It's a configuration on your hosts end. It could also be that you have an index.html file that takes priority over index.php.
     
    James, May 16, 2006
    #2
    Core likes this.
    1. Advertisements

  3. Core

    Core in pounce mode Moderator

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    24
    Location:
    Akaa, Finland
    I can't believe I missed it. That was exactly the problem.

    Thanks James.
     
    Core, May 16, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.