Hdmi M1330

Discussion in 'Hardware' started by screechxl, Dec 31, 2007.

  1. screechxl

    screechxl

    Joined:
    Jul 8, 2005
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Hi Gang,

    The M1330 has been getting a lot of attention on the forum recently so I am hoping that some one can answer this question please?

    Is it possible to get sound to my HD TV throught the HDMI port on the M1330 or do I have to use a seperate 3.5mm cable?

    Many thanks in advance and Happy New Year!
     
    screechxl, Dec 31, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. screechxl

    darthweb VIP Member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    1,600
    Likes Received:
    7
    Yes, right click on the speaker icon and select HDMI as your audio source.
     
    darthweb, Dec 31, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. screechxl

    screechxl

    Joined:
    Jul 8, 2005
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Thanks darthweb!
     
    screechxl, Jan 5, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.