gotta firefox question already

Discussion in 'Networking and Internet' started by Hummingbird, Feb 24, 2004.

  1. Hummingbird

    Hummingbird VIP Member

    Joined:
    Nov 8, 2003
    Messages:
    329
    Likes Received:
    3
    Location:
    Ohio, USA
    when i had IE i would go to the IE folders 'cookies', 'temporary internet files', and 'history' and delete everything when i shut down my pc at the end of the day. does firefox have folders like these? i looked under C:\Program Files\Mozilla FireFox but there's no folders like those there. how can i delete my history, cookies, etc when i get off the internet now that i have firefox?
     
    Hummingbird, Feb 24, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Hummingbird

    James Photojournalist

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Messages:
    6,662
    Likes Received:
    35
    Cache is stored your your %APPDATA%. Go to Start | Run | %APPDATA%

    open the Pheonix folder and look for your cache folder. You can clear your cache easier by going to Tools | Options | Privacy.
     
    James, Feb 24, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Hummingbird

    Hummingbird VIP Member

    Joined:
    Nov 8, 2003
    Messages:
    329
    Likes Received:
    3
    Location:
    Ohio, USA
    ok. what about temporary internet files and history?
     
    Hummingbird, Feb 24, 2004
    #3
  4. Hummingbird

    James Photojournalist

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Messages:
    6,662
    Likes Received:
    35
    Cache = Temp Internet Files. History is in the same window. :)
     
    James, Feb 24, 2004
    #4
  5. Hummingbird

    Hummingbird VIP Member

    Joined:
    Nov 8, 2003
    Messages:
    329
    Likes Received:
    3
    Location:
    Ohio, USA
    omg i'm dumb. okay thanks so much james! and firefox ROCKS!!! [​IMG]
     
    Hummingbird, Feb 24, 2004
    #5
  6. Hummingbird

    Feartheterp noob! VIP Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    424
    Likes Received:
    3
    Location:
    Md
    I recently got firefox my friend got it for me and did all this stuff to it to make everything load super fast, it feel lisk i have t1. lol
     
    Feartheterp, Jan 24, 2005
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.