Can I do this?

Discussion in 'Hardware' started by Sargoth, Apr 23, 2015.

  1. Sargoth

    Sargoth

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    3
    Location:
    Tulsa OK, USA
    I have:
    • Operating System
      Windows 8
    • Processor
      AMD® AM3+ Processor
    • Chipset
      AMD 970
    • Graphic
      AMD® Radeon HD7560D
      AMD® Radeon HD7660D
    • Memory
      Dual Channel, DDR3 at 1600MHz
      2 GB Up to 16 GB
    • Expansion Slots
      1 x PCI-e x 4
      1 x PCI-e x 16
      2 x PCI-e x 1
    • SATA
      5 x SATA 6Gb/s
    • Storage
      1TB (7200RPM)
    • Optical Drive
      Blu-Ray Disc Combo
      Tray-in Supermulti DVD RW 24X
    • LAN
      10/Gigabits/100/1000 Mbps
    • Audio
      High Definition 8 Channel Audio
    • Front I/O Ports
      2 x USB 3.0
      1 x Headphone
      1 x Microphone
      1 x 16 -in-1 Card Reader
      2 x USB 2.0
    • Back I/O Ports
      4 x USB 2.0
      1 x 8 Channel Audio
      1 x RJ45 LAN
      1 x PS/2(Keyboard)
      2 x USB 3.0
    • Card Reader
      16-in-1: CF/ Micro Drive/ MS/ MS Duo/ MS Pro/ MS Pro Duo/ SD/ MMC/ MMC4.0/ RS-MMC/ RS-MMC4.0/ SDHC/ MS Micro-M2/ Mini SD/ Micro SD/ Mini MMC
    • Power Supply
      300 W (b/f Sept/end)
      350 W Peak
    • Dimensions
      6.8 x 16.1 x 16.5 inch (WxHxD)
    • Weight
      (19.8 lb)
    • Accessories
      Power Cord
      Quick Manual
      Keyboard
      Warranty Card
      Mouse
    • Software
      Adobe Acrobat Reader
      Nero Essentials
      Trend Micro Titanium Internet Security Trial
      Office 2010 Starter or Office trial
    • Utilities
      ASUS AI-SUITE II
      ASUS AI Manager
      ASUS My Logo2
      ASUS Update
      ASUS Q-fan
      ASUS@Vibe
      ASUS AI Charger
      ASUS WebStorage
      ASUS Music Maker

    Can I add a HIS GPU radeon 7600 series? If so just plug in pop out expansion slot tab and plug my monitor into the GPU?
     
    Sargoth, Apr 23, 2015
    #1
    1. Advertisements

  2. Sargoth

    Sargoth

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    3
    Location:
    Tulsa OK, USA
    actually running win 8.1 now.
    And an outboard 1TB transend solid state HDD.
     
    Sargoth, Apr 23, 2015
    #2
    1. Advertisements

  3. Sargoth

    Sargoth

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    3
    Location:
    Tulsa OK, USA
    I am most worried if the modest PSX can handle the addition. I already have the card in an older system, I just wanted to be sure before I tried it.
     
    Sargoth, Apr 25, 2015
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.