batch file help

Discussion in 'Software' started by danperteet, Dec 29, 2008.

  1. danperteet

    danperteet I broke it again. VIP Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    221
    Likes Received:
    5
    Location:
    Georgia
    i don't know where to put dos stuff so here it goes.
    My grandmother got a new vista computer.
    she used to play a full screen dos game in xp.
    now vista blocks fullscreen so i need to know what command blocks full screen in a batch file.
    I'm a little rusty an the commands.
    does anyone remember which one i will need?
     
    danperteet, Dec 29, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. danperteet

    Fenis-Wolf VIP Member

    Joined:
    Apr 30, 2003
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    35
    Location:
    Ann Arbor, Mi
    Fenis-Wolf, Dec 30, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. danperteet

    danperteet I broke it again. VIP Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    221
    Likes Received:
    5
    Location:
    Georgia
    i already have dosbox but this is for my grandmother who is not good with typing in commands and stuff
     
    danperteet, Dec 30, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.