DDR RAM help!!!

Discussion in 'System Building & Upgrades' started by ramadam, Dec 2, 2009.

  1. ramadam

    ramadam

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    1
    I have a 2003 Dell pentium or something and I bought 2 gigs of DDR Ram (1 gig each), I have 2 slots for these, so I put in 1 gig of Ram and it works, but will not work when I put the 2nd gig in ??? Any ideas ??
     
    ramadam, Dec 2, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. ramadam

    Core in pounce mode Moderator

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    1,556
    Location:
    Akaa, Finland
    Possibilities are many. Bad stick, mobo doesn't support, etc etc.

    Best way to start is by giving us the motherboard manufacturer/model.

    Visit crucial.com and download & run their scanner, then post what it reports.
     
    Core, Dec 2, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. ramadam

    Maurice Bloody good bloke VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    352
    Location:
    London England
    Maurice, Dec 2, 2009
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. \(\) |V| 3 G A

    dual channel DDR + single DDR stick ram

    \(\) |V| 3 G A, Nov 9, 2003, in forum: PC Hardware
    Replies:
    4
    Views:
    263
    DaveW
    Nov 9, 2003
  2. Gary

    DDR PC 2100 vs DDR PC 3200

    Gary, Nov 2, 2004, in forum: PC Hardware
    Replies:
    12
    Views:
    510
    Ralph Wade Phillips
    Nov 7, 2004
  3. Cookie

    DDR Vs DDR SDRAM

    Cookie, Feb 16, 2006, in forum: PC Hardware
    Replies:
    3
    Views:
    205
    Cookie
    Feb 17, 2006
  4. ~AlicGinnis~
    Replies:
    5
    Views:
    314
    tanstafl
    Nov 15, 2008
  5. Pen

    Re: DDR Ram Help

    Pen, Nov 8, 2009, in forum: PC Hardware
    Replies:
    0
    Views:
    256
Loading...

Share This Page